UEFA klaagt Manchester United aan na Champions League-wedstrijd

UEFA klaagt Manchester United aan na Champions League-wedstrijd

04-10-2018 08:36
28

Manchester United kan mogelijk problemen van de UEFA verwachten. De Europese voetbalbond is niet blij met het feit dat het Champions League-duel met Valencia (0-0) van dinsdagavond later begon.

Iedere wedstrijd begon om 21.00 uur, maar op Old Trafford werd er pas rond 21.10 uur afgetrapt. Dat kwam omdat de spelersbus van The Red Devils te laat bij het stadion was. Deze stond vast in het verkeer. De politie is van mening dat United de zaken beter had moeten regelen en heeft naar verluidt ook het belang van op tijd zijn aangegeven bij de club.

Wedden

Meer odds

Manager José Mourinho wees naar de politie omdat een escorte ontbrak. De autoriteiten verwezen juist weer naar de eerdere berichtgeving, want United schijnt al langer geweten te hebben dat de politie geen begeleiding meer organiseert, tenzij de veiligheid van spelers in het geding is.

Opvallend genoeg wordt ook Valencia aansprakelijk gesteld door de UEFA. Een aantal spelers kwam te laat uit de kleedkamer na de rust. Ook staken Spaanse fans vuurwerk af op Old Trafford. Het is nog niet duidelijk welke straf de clubs eventueel krijgen.