Firmino kreeg vinger van Vertonghen in zijn oog: 'Bang voorgoed blind te worden'

Firmino kreeg vinger van Vertonghen in zijn oog: 'Bang voorgoed blind te worden'

04-10-2018 18:16
14

De schrik zat er na Tottenham Hotspur-Liverpool goed in bij Roberto Firmino. De Braziliaanse aanvaller kreeg de vinger van tegenstander Jan Vertonghen in zijn oog en vreesde voor zijn carrière.

Firmino moest gewisseld worden en werd vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. "Alles was wazig en ik kon niets zien met mijn linkeroog. Ik was bang dat ik voorgoed blind zou worden aan één oog", vertelt de Braziliaan aan Sky Sports. "Ik was erg geschrokken, maar gelukkig ging het een stuk beter toen de dokter mij een pijnstiller had gegeven. De volgende dag voelde ik alweer een stuk minder pijn."

Drie dagen na het incident kwam Firmino alweer in actie in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De Braziliaan viel een kwartier voor tijd in en maakte in blessuretijd de winnende 3-2. "Godzijdank is alles nu in orde. Ik gebruik mijn medicijnen en ik let er goed op. Mijn oog is nog een beetje rood, maar dat trekt hopelijk weer weg."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In de categorie: 😱😱😱De vinger van Jan Vertongen VÓL in het oog van Roberto Firmino! 😕 Hopen dat-ie er niets aan overhoudt!

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur) op