'Lopetegui nu al in problemen: Real plaatst vraagtekens bij diverse beslissingen'

'Lopetegui nu al in problemen: Real plaatst vraagtekens bij diverse beslissingen'

04-10-2018 23:59
28

Julen Lopetegui staat nu al onder druk bij Real Madrid. De trainer staat pas drie maanden aan het roer in de Spaanse hoofdstad, maar de resultaten vallen tegen.

Volgens Marca zit Lopetegui dan ook in de problemen. Binnen de club wordt daarnaast getwijfeld aan enkele beslissingen van de voormalig bondscoach van Spanje. Zo maakte hij nog geen duidelijke keuze tussen Thibaut Courtois en Keylor Navas. Beide doelmannen maken voorlopig minuten, zonder dat duidelijk is wie de eerste keuze is.

Wedden

Meer odds

Ook komen veel aankopen nauwelijks aan bod. Mariano Diaz stond nog geen een keer in de basis en ook Alvaro Odriozola heeft moeite om een plekje te bemachtigen, ondanks de blessure van Dani Carvajal. Ondertussen valt het Braziliaanse wonderkind Vinicius Junior tussen wal en schip. De Braziliaanse aanvaller moet vooral minuten maken bij het tweede elftal.

Hoe Lopetegui de zaken aanpakt, leidt tot twijfel bij Real. Daarnaast vallen de resultaten tegen. Zo werd dinsdag nog verloren van CSKA Moskou in de Champions League (1-0). Binnen de spelersgroep werd verbaasd gereageerd op het feit dat aanvoerder Sergio Ramos voor dat duel rust kreeg. Zeker gezien de gebrekkige vorm van de Koninklijke.