Van Bronckhorst over Karsdorp-gerucht: 'Geen contact met hem'

Van Bronckhorst over Karsdorp-gerucht: 'Geen contact met hem'

05-10-2018 14:32
21

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst denkt dat meerdere spelers van zijn ploeg contact hebben met Rick Karsdorp. Toch lijkt een terugkeer van de verdediger niet aan de orde.

Karsdorp lijkt bij AS Roma op een dood spoor te zitten. Dat leidde deze week tot speculatie over een mogelijke terugkeer van Karsdorp naar Rotterdam-Zuid. "Op dit moment is er geen contact met hem vanuit mij of de directie", reageert Van Bronckhorst op de persconferentie van vrijdagmiddag. "Ik denk dat Rick veel contact heeft met spelers bij Feyenoord. Hij heeft zich mede door blessures niet kunnen ontwikkelen", citeert RTV Rijnmond verder uit de mond van de oefenmeester.

Volgens de geruchten zou Mino Raiola, zaakwaarnemer van Karsdorp, van de Roma-leiding te horen hebben gekregen dat Karsdorp in januari verhuurd kan worden. Feyenoord zou de belangrijkste kandidaat zijn om de vleugelverdediger in te lijven. 

Verder keek Van Bronckhorst vooruit op het competitieduel met Willem II, waarin Justin Bijlow nog altijd niet zal spelen. Ook Nicolai Jorgensen kan waarschijnlijk niet starten, maar is volgens Van Bronckhorst wel al een stap verder.