Feyenoorder krabbelt op na kritiek: 'Vanaf de interlandbreak veel stappen gemaakt'

Feyenoorder krabbelt op na kritiek: 'Vanaf de interlandbreak veel stappen gemaakt'

05-10-2018 18:49
12

Sam Larsson kreeg tijdens de start van het seizoen de nodige kritiek te verwerken, maar de Feyenoord-aanvaller denkt dat hij de stijgende lijn te pakken heeft. Dat vertelt hij aan Feyenoord TV.

“Ik voel mij steeds beter. Ik vind dat ik vanaf de interlandbreak veel stappen heb gemaakt en blijf hard werken”, laat Larsson weten. De Zweedse linksbuiten kreeg naar eigen zeggen niet veel mee van de kritieken. “Ik ben ook niet tevreden over mijn eerste wedstrijden, maar ik heb niet zo veel gelezen. Ik ben gewoon bezig met mezelf.”

Wedden

Meer odds

“De laatste weken heb ik wel stappen gemaakt”, vervolgt de oud-speler van sc Heerenveen. Hij kende vorig weekeinde een sterke invalbeurt tegen Vitesse. “Het was mooi ook om te winnen, maar als je invalt wil je graag indruk maken. Dat heb ik denk ik gedaan”, aldus Samba Sam, die zondag met Feyenoord op bezoek gaat bij Willem II.

Larsson erkent dat de ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst beter kan. “We pakken onze punten, maar ik denk dat we veel meer te bieden hebben. De laatste twee thuiswedstrijden wonnen we in de laatste minuten. Dus kijkend naar het voetbal hebben we nog vooruitgang te boeken. Als we als team de juiste spirit te pakken hebben, gaat zich dat ook laten zien in de resultaten.”