Tadic sprak drie uur lang met Ten Hag: 'Gezegd dat we dat liever anders willen'

Tadic sprak drie uur lang met Ten Hag: 'Gezegd dat we dat liever anders willen'

06-10-2018 07:11
71

Dusan Tadic heeft in München een drie uur durend gesprek gehad met Erik Ten Hag. Dat ging over voetbal, tactieken, maar ook wat er eventueel beter kan bij Ajax. Tadic is blij dat Ten Hag openstaat voor feedback van zijn spelers. Hij merkt dat zijn trainer naar hem luistert.

"De trainer staat steeds meer open voor onze feedback, vraagt daar nu zelfs om", vertelt Tadic na Bayern München - Ajax (1-1) aan De Telegraaf. "We hebben er niets aan om achter zijn rug om te klagen. Als we vinden dat iets beter kan, moeten we het rechtstreeks kunnen zeggen."

Tadic geeft een voorbeeld van wat er tussen de twee is besproken. "Dat zijn meerdere dingen. Maar laat ik de kleine partijtjes noemen. Die was ik een dag voor de wedstrijd ook niet gewend en veel spelers vonden die vervelend. Dus heb ik namens de groep aangegeven dat we het liever op een andere manier willen. Uiteindelijk beslist de trainer. In dit geval heeft hij wel naar ons geluisterd, ja."

De Serviër vindt het niet gek als hij het een keer oneens is met Ten Hag. "Maar we moeten ervoor zorgen dat we altijd op dezelfde bladzijde zitten. Iedereen wil persoonlijk vooruit en stappen maken met het elftal. We moeten een weg vinden waarbij iedereen zich prettig voelt."