Raiola: 'Op dit moment is het geen mogelijkheid, maar we zijn bereid te praten'

Raiola: 'Op dit moment is het geen mogelijkheid, maar we zijn bereid te praten'

06-10-2018 07:59
21

Mino Raiola sluit een terugkeer van Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan niet uit. Sinds deze week zijn er geruchten dat de 37-jarige Zweed mogelijk terugkeert bij de club die hij van 2010 tot 2012 diende. Zlatan speelt nu voor LA Galaxy.

"Op dit moment is het geen mogelijkheid, omdat we geen gesprekken op de agenda hebben staan, maar we zijn bereid te praten", zegt Raiola tegen RAI Sport. "Er zijn eindelijk normale mensen die Milan leiden en eindelijk hebben ze betrouwbare eigenaren. Ik heb nooit problemen gehad met de Rossoneri, simpelweg omdat de club hiervoor eigenlijk niet bestond."

Raiola wil niet op de zaken vooruitlopen en stelt dat er helemaal niets speelt. "Ik open de deur niet, maar doe 'm ook niet dicht. Er is veel wederzijds respect tussen Zlatan en Leonardo (technisch directeur, red.). Zlatan heeft geweldige momenten gehad in Milan. Hij heeft een deel van zijn hart achtergelaten in Milaan, net als bij Paris Saint-Germain."

"Zlatan heeft nooit om garanties gevraagd in zijn carrière, omdat je weet dat je het op de training moet afdwingen. We moeten echter wel begrijpen op welke basis Milan of een andere club hem wil contracteren."