Buitenspel: Van de Beek tegen Huntelaar: 'Er zijn mensen die niet onderhandelen'

Buitenspel: Van de Beek tegen Huntelaar: 'Er zijn mensen die niet onderhandelen'

06-10-2018 09:10
9

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Instagram-onderonsje tussen Van de Beek en Huntelaar
Donny van de Beek en Klaas-Jan Huntelaar hebben met een knipoog gereageerd op de berichten uit Duitse media. Zes Ajacieden zijn na afloop van Bayern München - Ajax naar een Duitse club gegaan voor een afzakkertje. Huntelaar schijnt daar een fles wodka van 400 euro besteld te hebben. De Ajax-spits plaatste commentaar onder een Instagram-post van Van de Beek, die een speciale Playstation 4-koffer met FIFA 19 promootte.

'Pas op #sluikreclame. Ga met je zaakwaarnemer praten, Don. Hier kun je echt meer uithalen', schrijft The Hunter. Van de Beek reageert: 'Nou ja, er zijn ook mensen die niet onderhandelen en gewoon een fles van 400 euro kopen.' 'Ja, ik heb het gezien', reageert Huntelaar.

Duidelijk is niet of zij hiermee bevestigen dat ze inderdaad op stap waren of simpelweg de draak steken met het bericht uit Duitsland. Grappig is het in ieder geval wel.