Boskamp: Ik ben nog altijd pissig dat Feyenoord die jongen heeft laten lopen

Boskamp: "Ik ben nog altijd pissig dat Feyenoord die jongen heeft laten lopen"

Gepubliceerd: zaterdag 6 oktober 2018 om 14:58za 06-10-2018 om 14:58

Johan Boskamp is fan van Arnaut Groeneveld en baalt ervan dat Feyenoord niet met de aanvaller aan de haal is gegaan. De kersverse Oranje-international ruilde NEC afgelopen zomer in voor Club Brugge. Ook de Nederlandse top was geïnteresseerd.

Groeneveld werd vrijdag bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal gehaald. "Leuk, de selectie van Arnaut Danjuma Groeneveld", zegt Boskamp in Het Belang van Limburg. "Ik ben nog altijd pissig dat Feyenoord die jongen heeft laten lopen. De andere Nederlandse topploegen waren ook te laat. Respect hoe hij zich via NEC heeft teruggevochten", zegt hij.

"Dat gezegd zijnde, vind ik dat Danjuma buiten zijn geweldige goal tegen Atlético Madrid niet heel goed speelde. Maar sinds het Ziyech-geval zijn ze in Holland zo bang om internationals aan een ander land te verliezen."

Hij vindt dat Club Brugge goed scoutingswerk levert. "Dan moet je toch zeggen dat Club Brugge dat altijd goed ziet. Ze haalden met Rits en Schrijvers al jongens uit de eigen competitie. Een goede zaak, want ik word moe van al die middelmatige Oostblokkers."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws