Neville haalt snoeihard uit naar Manchester United: Als dit waar is..

Neville haalt snoeihard uit naar Manchester United: "Als dit waar is.."

06-10-2018 15:20
46

Gary Neville heeft snoeihard uitgehaald naar de clubleiding van Manchester United. Als José Mourinho daadwerkelijk ontslagen wordt, is dat volgens Neville een schande.

Boulevardkrant The Daily Mirror pakte vrijdagavond groot uit met het nieuws dat Mourinho dit weekend ontslagen gaat worden. "Ik ben furieus", reageert Neville bij Sky Sports. "Ik was drie, vier jaar geleden woest toen een dag van tevoren het ontslag van David Moyes uitlekte. Louis van Gaal moest het op de avond van een bekerfinale van anderen vernemen."

"Als dit waar is en Mourinho morgen vertrokken is, zullen de fans zich tegen de clubleiding keren. Het is onacceptabel. Mourinho krijgt dan de grootste steun ooit. Ik ben bereid hem die ook te geven. Als dit klopt, waar zijn dan de normen en waarden van Manchester United gebleven? Dit gebeurt al vijf of zes jaar. Mourinho is een van de beste managers ter wereld. Veel managers zouden moeite hebben bij de club vanwege het beleid."

"Er moet iets veranderen en het is niet de manager. Ik ben woest. Journalisten plaatsen nooit dergelijke berichten als ze het honderd procent zeker weten. Ik hoop dat het niet waar is, maar anders is het een schande."

De clubleiding krijgt een flinke veeg uit de pan van Neville, die zijn hele carrière bij United speelde. "De directie is gewoon niet capabel genoeg. Ze spelen Football Manager met de grootste club ter wereld. Stop ermee! Er moeten mensen komen die wel de kwaliteit hebben om bij United te werken."