Ajacieden duiken het nachtleven in: Ik denk dat wij daar ook recht op hebben

Ajacieden duiken het nachtleven in: "Ik denk dat wij daar ook recht op hebben"

06-10-2018 19:18
33

Noussair Mazraoui blijft rustig ondanks dat hij overspoeld wordt met complimenten na zijn indrukwekkende opmars. Van kapsones is geen sprake bij de Ajacied.

"Je krijgt veel complimenten van iedereen en dat is natuurlijk lekker", zegt de omgeturnde vleugelverdediger tegen AT5. "Alleen moet je dat op een gegeven moment wel een beetje van je afzetten, anders ga je te veel zweven en jezelf te lekker voelen."

Dit weekend staat de Noord-Hollandse derby tussen Ajax en AZ op het programma. De twintigjarige Leiderdorper erkent dat het van de Champions League naar de Eredivisie even schakelen is. "Je ziet wel vaker dat we na een Europese wedstrijd wat moeite hebben, maar nu hebben we een goed gevoel en dat moeten we vasthouden", stelt Mazraoui. "Zondag moeten we laten zien dat het niveauverschil voor ons niet uitmaakt en dat we AZ ook gewoon onze wil op kunnen leggen."

Na het gelijke spel tegen Bayern München is een aantal Ajacieden de stad ingegaan. Mazraoui keurt dat niet af. "Ik was daar niet bij. Het zijn meer de oudere jongens die dan gewoon plezier gaan maken en even gaan genieten van het leven. Ik denk dat wij daar ook recht op hebben. Na zo'n wedstrijd mag je jezelf ook wel belonen. Deze trainer geeft daar ook de ruimte voor."