Genee troeft Rico Verhoeven en Max Verstappen af: 'Eerlijk gezegd ongemakkelijk'

Genee troeft Rico Verhoeven en Max Verstappen af: 'Eerlijk gezegd ongemakkelijk'

Gepubliceerd: zondag 7 oktober 2018 om 09:59zo 07-10-2018 om 09:59

Veronica Inside-presentator Wilfred Genee heeft zaterdagavond een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. De 51-jarige Leeuwarder werd door het tijdschrift JFK verkozen tot Greatest Man van 2018.

Genee houdt kickboxer Rico Verhoeven, Formule 1-coureur Max Verstappen, tv-presentator Arjen Lubach en bioloog Freek Vonk achter zich. De presentator domineerde dit jaar het nieuws vanwege de geruchtmakende overstap van de populaire talkshow naar Veronica. "Daarnaast is Wilfred een van de beste interviewers van ons land, is hij al jaren opgewassen tegen de twee ongeleide projectielen die samen met hem VI presenteren, durft hij zijn eigen weg te kiezen, doet hij geen concessies en is hij superloyaal", wordt JFK-hoofdredacteur Willem Baars geciteerd door het Algemeen Dagblad.

De VI-presentator zelf heeft echter gemengde gevoelens aan zijn uitverkiezing. "Eerlijk gezegd word ik nogal ongemakkelijk van deze titel als je bedenkt dat ik die voornamelijk verdien door lucht te verplaatsen", laat Genee weten aan het AD. "En het is vrij aanmatigend om mee te gaan in de motivatie van de jury."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws