LIVE-discussie: Feyenoord met Van Persie én Jorgensen, Ayoub blijft thuis

LIVE-discussie: Feyenoord met Van Persie én Jorgensen, Ayoub blijft thuis

07-10-2018 13:29
59

Nicolai Jörgensen maakt zondag zijn rentree in de basiself van Feyenoord. De Rotterdammers gaan in Tilburg op bezoek bij Willem II.

Jörgensen kampte sinds het WK met een slepende blessure, werd de afgelopen weken langzaam gebracht en staat zondag voor het eerst dit seizoen in de basis van Feyenoord. Robin van Persie begint daardoor als schaduwspits. Sam Larsson en Steven Berghuis bezetten de flanken.

Jens Toornstra en Dylan Vente verliezen ten opzichte van de laatste wedstrijd hun basisplaats. Kenneth Vermeer is onder de lat opnieuw de vervanger van Justin Bijlow, die net als vorige week met een blessure kampt. De zieke Yassin Ayoub ontbreekt in de wedstrijdselectie van Feyenoord.

Bij Willem II krijgt Thomas Meissner een basisplaats. Fernando Lewis verhuist van het centrum van de verdediging naar de rechtsbackpositie en Damil Dankerlui gaat naar de linkerkant. De weer fitte Aras Özbiliz keert terug in de basiself ten koste van Jordy Croux. Elmo Lieftink vervangt de geschorste Akkaynak.

De opstellingen:

Willem II: Wellenreuther; Lewis, Meissner, Heerkens, Dankerlui; Lieftink, Llonch, Crowley; Özbiliz, Sol, Avdijaj.

Feyenoord: Vermeer; St. Juste, Botteghin, Van der Heijden, Malacia; Clasie, Vilhena, Van Persie; Berghuis, Jorgensen, Larsson.