PSV en Ajax te sterk voor nummer zes Eredivisie: Ze zijn wel erg goed, vind ik

PSV en Ajax te sterk voor nummer zes Eredivisie: "Ze zijn wel erg goed, vind ik"

07-10-2018 13:42
111

PSV en Ajax zijn op dit moment een maatje te groot voor de rest van de Eredivisie. Dat concludeert Ralf Seuntjens na de nederlaag van VVV-Venlo in Eindhoven.

VVV ging kansloos met 4-0 onderuit tegen PSV, dat nog foutloos is in de Eredivisie. "Met die Bergwijn en Lozano voetballen ze wel erg makkelijk", reageert Seuntjens bij FOX Sports. De aanvaller van VVV heeft nu tegen zowel PSV als Ajax gespeeld dit seizoen. Zijn conclusie is duidelijk: "Als je tegen PSV en Ajax speelt weet je dat je erachteraan kan lopen. Ze zijn wel echt heel erg goed, vind ik."

Het was overigens een klein wonder dat VVV de uitwedstrijd tegen PSV eindigde met elf man, want Jerold Promes ging in de tweede helft over de schreef bij Hirving Lozano. "Het was een pittige overtreding van Promes, maar in de wedstrijd had ik dat idee niet. Ik hoorde net dat het rood was", aldus Seuntjens. VVV-trainer Maurice Steijn beaamt dat. "Ik dacht op de bank dat het een rode kaart was. Dat zeiden Mark (van Bommel, red.) en ik langs de kant ook."