'Manchester United verbant Mirror-journalist na sensationeel Mourinho-verhaal'

'Manchester United verbant Mirror-journalist na sensationeel Mourinho-verhaal'

07-10-2018 20:30
39

De journalist David McDonnell, werkzaam voor The Mirror, is niet meer welkom bij Manchester United, meldt beIN Sports zondagavond. McDonnell pakte vrijdagavond uit met een verhaal dat manager José Mourinho dit weekend zou worden ontslagen.

Het resultaat van de thuiswedstrijd tegen Newcastle United zou niet meer van belang zijn voor Mourinho. Na afloop van de wedstrijd, waarin The Red Devils een 0-2 achterstand in een 3-2 zege ombogen, werd de perskaart van McDonnell naar verluidt geblokkeerd. Manchester United heeft niet in het openbaar gereageerd op de berichtgeving. Ook McDonnell laat zich niet uit over de kwestie: de journalist is sinds de wedstrijd tegen Newcastle United niet meer actief geweest op Twitter.

De toekomst van Mourinho is al langere tijd onderwerp van discussie. Manchester United beleeft een belabberde competitiestart en de manager lijkt met meerdere spelers overhoop te liggen. The Mirror berichtte zondagochtend dat de club alvast contact heeft gezocht met Zinedine Zidane, die bij een eventueel ontslag van Mourinho in zou kunnen stappen. De club lijkt echter huiverig te zijn voor de grote afkoopsom die het Mourinho mee zou moeten geven.

Lees ook: 'Lot van Mourinho bezegeld: United-manager wordt dit weekend ontslagen'