Manchester United verrast en jaagt op routinier Granqvist: Inderdaad interesse

Manchester United verrast en jaagt op routinier Granqvist: "Inderdaad interesse"

08-10-2018 07:30
20

Manchester United is bezig met een met een opmerkelijke transfer, onthult Andreas Granqvist. De 33-jarige oud-verdediger van FC Groningen, momenteel actief voor het Zweedse Helsingborg, bevestigt de geruchten dat The Mancunians hem naar Old Trafford willen halen.

De aanvoerder van het nationale elftal stond zondagavond, na de 1-0 zege op Falkenbergs FF, de Zweedse pers te woord. "Er is inderdaad interesse. Normaal gesproken zegt het niet zoveel wanneer de tabloids zoiets schrijven, maar dit keer zit er een kern van waarheid in", wordt Granqvist geciteerd door Expressen. "Ik ben vereerd dat ik alleen al gelinkt word aan zo'n grote club. Als er in januari een concreet aanbod komt, dan zullen zowel de club als ik dat accepteren. Maar daar is momenteel nog geen sprake van."

Granqvist heeft al ervaring met het spelen van Premier League-voetbal. In 2007 en 2008 stond hij gedurende anderhalf jaar onder contract bij Wigan Athletic. Daarna speelde hij drie seizoenen voor FC Groningen. Na avonturen bij Genoa en FK Krasnodar keerde de 77-voudig Zweeds international afgelopen zomer terug bij zijn oude liefde Helsingborg.