PSV stuurt vijf internationals naar Nederlands elftal: Meer dan terecht

PSV stuurt vijf internationals naar Nederlands elftal: "Meer dan terecht"

08-10-2018 13:58
97

Jeroen Zoet heeft zin om zich maandagavond bij het Nederlands elftal te melden. Naast de PSV-doelman komen ook Luuk de Jong en de debutanten Steven Bergwijn, Denzel Dumfries en Pablo Rosario over uit Eindhoven.

"We hebben een leuk groepje jongens van PSV", vertelt Zoet aan Telegraaf TV. Met vijf internationals is PSV hofleverancier. "Ik denk meer dan terecht. We hebben acht wedstrijden gespeeld en alle acht gewonnen. Het gaat goed. Ik heb weer zin om die kant op te gaan."

Zoet is niet van plan Dumfries, Bergwijn en Rosario bij de hand te nemen. "Die vinden hun weg wel. Ze moeten nog een liedje zingen, dus daar kunnen ze zich op voorbereiden. Toen ik voor de eerste keer werd opgeroepen was het enorm mooi. Het is elke keer weer een eer."

Het is afwachten of de PSV-doelman speelminuten gaat krijgen tegen Duitsland (Nations League) en België (oefen). Jasper Cillessen is in principe eerste doelman. "Die keuze is vorige keer gemaakt. Ik doe er alles aan om mijn niveau te halen, dat is het enige wat ik kan doen."