Ronaldo mogelijk in de penarie door Football Leaks: 'Appjes, smsjes, vragenlijst'

Ronaldo mogelijk in de penarie door Football Leaks: 'Appjes, smsjes, vragenlijst'

Gepubliceerd: maandag 8 oktober 2018 om 22:04ma 08-10-2018 om 22:04

Voetbaladvocaat Christian Visser laat zijn licht schijnen op de situatie rond Cristiano Ronaldo, die wordt beschuldigd van verkrachting. Volgens de strafrechtadvocaat is het goed mogelijk dat de Portugees om meerdere redenen in de penarie zit.

"Het vermeende slachtoffer zegt: we hebben seks gehad. Dat zegt hij ook. Zij zegt: het was een verkrachting. Hij heeft een schikking getroffen. Dat is opzich al opvallend", zegt Visser bij FC Afkicken. "Via Football Leaks zijn er appjes en sms'jes uitgelekt en een vragenlijst die hij bij zijn advocaat heeft ingevuld, waaruit blijkt dat hij min of meer schuld bekent."

"De vraag is of dat gebruikt kan worden, want het is vertrouwelijke communicatie. Normaal gesproken is het zo dat justitie niet zomaar mijn telefoon mag afluisteren. Maar hier is iets bijzonders aan de hand, want dit is informatie die van een derde partij is gekomen. Het komt niet zo vaak voor dat er vertrouwelijke berichten zijn die een privépersoon of Football Leaks in dit geval in het geding brengen."

"In Nederland ken ik zulke gevallen niet, dus de vraag is of dat gebruikt mag worden. Er zijn ook nog verwondingen bij die vrouw aangetroffen. Ze heeft gelijk aangifte gedaan. Ze is toen ook medisch onderzocht. Dat is ook belastend voor Ronaldo. Als het een strafrechtelijke zaak wordt kan hij een groot probleem hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Serie A Juventus

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws