Ik vind Erik ten Hag op dit moment een betere trainer dan Van Bommel

"Ik vind Erik ten Hag op dit moment een betere trainer dan Van Bommel"

09-10-2018 07:23
154

Hoewel Mark van Bommel met PSV voorlopig aan kop gaat in de Eredivisie, is collega Erik ten Hag van Ajax op dit moment een betere trainer. Dat stellen Voetbal International-journalist Freek Jansen en Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Wel is er lof voor Van Bommel, die dit seizoen zijn vuurdoop als trainer beleeft. "Hij heeft in ieder geval een goede adviseur met Bert van Marwijk", steekt Luuk Blijboom van De Telegraaf van wal bij Sportforum van de NOS. Ook Elfrink is enthousiast. "Van Bommel heeft een uitstekende start gemaakt. Maar we moeten voorzichtig zijn. Hij heeft nog geen tegenslag gehad. Pas dan kunnen we beoordelen hoe goed hij echt is."

"Ik vind Erik ten Hag op dit moment een betere trainer dan Van Bommel", stelt Jansen. "Er is ook een groot verschil tussen de Ten Hag van dit seizoen en die van vorig jaar. Toen stond hij echt boven de groep, nu treedt hij veel meer in overleg. Zo speelde Hakim Ziyech tegen Bayern zijn beste wedstrijd ooit. Ten Hag haalt dat bij hem naar boven." Elfrink gaat mee in de keuze voor Ten Hag. "Overal waar hij werkte, is hij succesvol geweest."