Zaakwaarnemer ontkent 'chronische blessure' Eriksen: 'Is niet juist vertaald'

Zaakwaarnemer ontkent 'chronische blessure' Eriksen: 'Is niet juist vertaald'

09-10-2018 13:34
16

Berichten dat Tottenham Hotspur-middenveld kampt met een mogelijk chronische blessure zijn door zijn zaakwaarnemer de kop ingedrukt. Volgens Martin Schoots zijn de woorden van de Deense bondscoach niet goed vertaald.

"Zo'n blessure kan chronisch zijn, en het klopt dat Tottenham daar ook bang voor is", zou de Deense bondscoach Age Hareide hebben verklaard. Volgens Eriksen's zaakwaarnemer heeft hij dat niet gezegd. "Internationale media hebben de woorden van Hareide slecht vertaald", stelt hij tegenover Evenening Standard.

"Christian heeft geen chronische blessure, dat heeft niemand gezegd. De blessure heeft te maken met wat vermoeidheid en daarom krijgt hij wat rust. Dat is normaal, want anders herstelt de blessure niet. Iemand heeft dat niet goed vertaald. Christian doet er alles aan om zo snel mogelijk terug te zijn."

De 26-jarige middenvelder speelde de eerste zes competitiewedstrijden voor de Spurs, maar kwam sinds 22 september niet meer in actie. Eriksen is wel opgeroepen voor de komende interlands met Denemarken, maar zal vermoedelijk niet in actie komen tegen Ierland op 13 oktober.