Vader Bergwijn duikt op in Italiaanse media: 'Serie A is een mooie competitie'

Vader Bergwijn duikt op in Italiaanse media: 'Serie A is een mooie competitie'

09-10-2018 16:36
43

Steven Bergwijn was afgelopen week tijdens de wedstrijd tussen PSV en Inter in de Champions League één van de grote uitblinkers. Italiaanse fans raakten onder de indruk van het spel van de buitenspeler. De vader van Bergwijn denkt dat zijn zoon in principe goed in de Serie A zou passen. 

In gesprek met FC InterNews laat Bergwijn senior zich dinsdag uit over de toekomst van zijn zoon. "Steven is dol op voetbal, hij kan zich waar nodig aanpassen aan elke competitie. Wanneer we naar een ander land verhuizen is vooral het sociale aspect erg belangrijk. Als we als gezin met hem mee kunnen gaan en hem nauw kunnen volgen, kan hij zich gemakkelijker aanpassen, ook in Rusland of China. De Serie A is een mooie competitie met veel geweldige teams en Italië is een prachtig land waar het eten heerlijk is."

Ondanks alle de geruchten is er vooralsnog geen sprake van contact tussen PSV en Inter. "Als PSV beslist een bod te accepteren, zal dat aan het einde van het seizoen zijn, niet in januari", aldus pa Bergwijn. "Niemand van Inter heeft tot nu toe ook contact opgenomen met PSV. Steven is er niet op uit om Eindhoven te verlaten."