Van Hanegem: 'Wij hebben de enige Braziliaan die niet kan voetballen'

Van Hanegem: 'Wij hebben de enige Braziliaan die niet kan voetballen'

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 18:05di 09-10-2018 om 18:05

Willem van Hanegem denkt dat de spelers van Feyenoord niet naar hun kunnen presteren. Volgens de Kromme is de ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst bevangen door angst.

"Ze kunnen beter voetballen dan ze de laatste tijd hebben laten zien. Dat is gewoon uit angst. Meer is het niet", laat Van Hanegem weten in een Youtube-video van Orange Motors. "Ik begrijp het soms ook niet, we hebben pech iedere keer. Wij hebben een Braziliaan (Eric Botteghin, red.), dat is de enige Braziliaan die niet kan voetballen."

Het clubicoon van de Rotterdammers denkt dat Fran Sol een goede versterking kan zijn, maar op dit moment heeft Feyenoord hem nog niet nodig. "Als er een spits weggaat, dan is hij wel bruikbaar. Maar dan moet wel Jörgensen weggaan. Anders heeft het geen zin."

Dylan Vente komt volgens Van Hanegem nog te kort. "Die jongen moet een wedstrijd of tien, twaalf achter elkaar spelen. Als ik hem nu zie en je maakt twee of drie goals tegen Gemert, dan ben je niet echt een vaste basisspeler voor Feyenoord."

Poll

Zou Sol een goede aankoop zijn voor Feyenoord?

(1957 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws