Lucratief contract lonkte voor El Khayati: 'Zie je wat er staat? Wat doe je nou?'

Lucratief contract lonkte voor El Khayati: 'Zie je wat er staat? Wat doe je nou?'

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 08:36wo 10-10-2018 om 08:36

Tal van mensen hebben Nasser El Khayati deze zomer voor gek verklaard. De sterspeler van ADO Den Haag had de mogelijkheid om in het buitenland een lucratief avontuur aan te gaan. Hij besloot echter in Nederland te blijven. 

"De afgelopen transferwindows zijn er telkens zaakwaarnemers en tussenpersonen naar me toegekomen met concrete aanbiedingen van clubs waar ik heel veel geld kon verdienen. Als ik dan nee zei, wisten ze niet wat ze hoorden", blikt El Khayati (29) terug met Voetbal International. 

"Dan was het van: Nasser, zie je wat hier staat? Wat doe je nou? Dan legden ze uit dat ik een zware blessure kon oplopen en uit vorm kon raken waardoor ik zo'n kans nooit meer zou krijgen. Dat is allemaal waar, dus het is een risico dat ik nam. Voor hetzelfde geld komt het ideale plaatje dat ik zoek namelijk nooit langs. Wat dat betreft begint de tijd wel een beetje te dringen."

"Maar laat ik duidelijk zijn: het is voor mij zeker geen straf om voor ADO te spelen", benadrukt hij. "Ik voel me hier top." El Khayati scoorde dit seizoen al zeven keer namens ADO. Het contract van de middenvelder loopt door tot medio 2020. 

Poll

Is El Khayati een aanwinst voor een Nederlandse topclub?

(5939 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws