Nederlaag op nederlaag voor eredivisionist: Dat wordt op deze manier lastig

Nederlaag op nederlaag voor eredivisionist: "Dat wordt op deze manier lastig"

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 18:14wo 10-10-2018 om 18:14

Mitchell van der Gaag is pissig na de oefennederlaag van zijn ploeg tegen sc Heerenveen. Tot zijn onvrede waren de Friezen woensdag met 0-2 te sterk in Breda. 

In de eerste helft kreeg NAC een aantal goede kansen, waaronder een penalty. Van der Gaag is dan ook tevreden over de eerste helft, maar in de tweede helft ging het mis. "De tweede helft is er niks aan de hand, totdat de tegenstander een versnelling hoger gaat spelen", zegt Van der Gaag tegen BN De Stem

"Binnen tien minuten krijgen we drie hele grote kansen tegen waar twee goals uit voortkomen. Bij de eerste kan Heerenveen vrij inkoppen uit een voorzet (doelpunt Emil Frederiksenm red.), de tweede is een corner. En daarna staat opnieuw een speler helemaal vrij bij een corner (doelpunt Ben Rienstra, red.)."

"Dat zijn dingen waar we het continu over hebben, maar die iedere keer weer terugkomen. We kunnen niet negentig minuten spelen zoals de eerste helft, we moeten ook ergens op kunnen bouwen. Dat wordt op deze manier lastig", aldus Van der Gaag. 

Lees ook: NAC blijft maar verliezen: eredivisionist komt op bezoek en boekt oefenzege

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws