Veldwijk: 'Ik moet altijd lachen als supporters mijn vriendin Monica beledigen'

Veldwijk: 'Ik moet altijd lachen als supporters mijn vriendin Monica beledigen'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 15:32do 11-10-2018 om 15:32

Lars Veldwijk kent ze inmiddels wel: de supporters die zijn vloggende vriendin Monica Geuze beledigen. De spits van Sparta kan er alleen maar om lachen.

"Ik heb tegenwoordig een vriendin die bekend is (Geuze, red.). Dan is één en één al snel twee", vertelt Veldwijk aan Voetbal International. "Het is heel makkelijk om daar grapjes over te maken. Ik moet altijd wel lachen om de supporters die dat doen. Ik vind het ook wel leuk, beetje over en weer uitdagen."

"Als ik scoor maak ik dan een gebaartje. Dan ben ik weer die arrogante speler, maar het is een mooi spelletje. Aan het einde van de dag drinken we een biertje en is alles weer goed", vervolgt de lange spits, die vorig seizoen - naar eigen zeggen - niet altijd zichzelf was. "Bij Groningen heb ik me weleens gedragen zoals ik liever niet wil doen."

Daar had Veldwijk wel een reden voor. "We hadden een heel moeilijk jaar met heel veel negatieve dingen. Soms werd ik in het veld gebracht en moest ik oorlog maken, vervelend zijn, irritant doen. Ik heb geloof ik ook ruzie gemaakt met Renato Tapia van Feyenoord. Die jongens zie je dan later in Marbella en dan denk je bij jezelf: waarom heb je dat nou gedaan?"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws