Volgend hoofdstuk Ronaldo-soap: Real Madrid klaagt Portugese krant aan

Volgend hoofdstuk Ronaldo-soap: Real Madrid klaagt Portugese krant aan

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 17:30do 11-10-2018 om 17:30

Real Madrid onderneemt juridische stappen tegen een Portugese krant na berichten dat de Spaanse grootmacht een rol heeft gespeeld in de deal tussen Cristiano Ronaldo en Kathryan Mayorga. Dat maakt Real donderdag bekend.

Correio da Manhã, een tabloid uit Ronaldo's geboorteland Portugal, pakte deze week op de voorpagina uit met het nieuws dat Real de verkrachtingszaak in de doofpot wilde stoppen. De clubleiding zou Ronaldo onder druk hebben gezet om buiten de rechtszaal om een regeling over zwijggeld te treffen met Mayorga.

'Real Madrid herkent zich absoluut niet in de informatie die de krant heeft gepubliceerd over Ronaldo. Mede hierom heeft de club dan ook geen actie kunnen ondernemen. De club kan geen actie ondernemen tegen zaken waar ze geen kennis over hebben.' Real Madrid eist een volledige rectificatie van Correio da Manhã. Als die uitblijft, dan zal De Koninklijke de juridische stappen doorzetten.

Poll

Snap jij Real Madrid?

(477 stemmen)

Plaats een reactie

donderdag 11 oktober 2018 om 17:41
Om hier zo objectief mogelijk over te oordelen wil ik graag de beelden bekijken. Kijken uit welke blinde hoek hij scoorde.
Vind ik leuk
Daaniet123 +401
donderdag 11 oktober 2018 om 18:11
Zal Badr ook zwijggeld ontvangen hebben van Ronaldo voor hun (vermeende) escapades in het hotelkamertje van Marrakech? Of zal hij het bij Badr wel netjes gevraagd hebben....
Vind ik leuk
power +6976
donderdag 11 oktober 2018 om 19:27
Andersom kan ook.
Vind ik leuk
mcmodd +26087
donderdag 11 oktober 2018 om 18:17
Niemand van ons is er bij geweest, nochtans wordt er driftig geoordeeld en veroordeeld. We kennen de dame in kwestie niet, en hoewel we onszelf wijs maken dat we Ronaldo kennen, dat is natuurlijk niet zo. Wat we weten is dat er seksueel contact is geweest en omdat de dame daarvan niet gediend was heeft Ronaldo, geheel naar draagkracht, een ruime vergoeding gegeven.
Maar de dame zal, mede gevoed door de me too discussie misschien, gedacht hebben dat Ronaldo wel heel erg makkelijk is weggekomen. Geld zat, maar ellende is niet makkelijk af te kopen. Niemand weet of ze nu nog meer geld wil. Het kan zomaar zo zijn dat ze een voorbeeld wil stellen. Ook bekende voetballers moeten niet denken dat alle dames alles met ze willen laten doen, hoeveel geld er ook wordt neergelegd voor het zwijgen. Als iemand voor zwijgen betaalt is het logisch dat er iets is gebeurd dat nooit had mogen gebeuren. Dat is niet af te kopen, dat had dus niet mogen gebeuren.
[Reactie gewijzigd op donderdag 11 oktober 2018 om 18:18]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws