Sensationeel gerucht: Ibrahimovic moet weer voor orde zorgen bij verdeeld United

Sensationeel gerucht: Ibrahimovic moet weer voor orde zorgen bij verdeeld United

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 18:29do 11-10-2018 om 18:29

José Mourinho overweegt om Zlatan Ibrahimovic terug naar Manchester United te halen, meldt ESPN donderdagmiddag. De 37-jarige Zweed verruilde The Red Devils aan het begin van het jaar voor LA Galaxy en liet een grote leegte achter in de kleedkamer.

ESPN baseert zijn berichtgeving op 'geruchten in de voetbalkringen van Manchester'. Ibrahimovic beschikt over een tot eind 2020 doorlopend contract in Los Angeles, maar zou tussen december en maart, wanneer de Major League Soccer stilligt, tijdelijk naar een andere club kunnen verkassen.

Een rentree van Ibrahimovic zou volgens het Amerikaanse medium goud waard zijn voor Mourinho. De Zweed gold tijdens zijn vorige periode, samen met de eveneens naar de VS vertrokken Wayne Rooney, als een leider in de kleedkamer waar iedereen naar opkeek. Zonder de twee routiniers is de hiërarchie bij Manchester United volledig verdwenen: spelers als Paul Pogba en Alexis Sánchez hebben (nog) niet het vertrouwen kunnen winnen van de spelersgroep, die in meerdere groepjes uiteen is gevallen.

Ibrahimovic kwam tussen 2016 en 2017 gedurende anderhalf jaar uit voor The Mancunians. In 53 wedstrijden was hij, ondanks een zware knieblessure, goed voor 29 doelpunten.

Poll

Kan Zlatan nog van waarde zijn voor United?

(2159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws