Assaidi zag af van Eredivisie-transfer: 'Daar wilde ik Twente niet voor verlaten'

Assaidi zag af van Eredivisie-transfer: 'Daar wilde ik Twente niet voor verlaten'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 23:05do 11-10-2018 om 23:05

Oussama Assaidi is op de weg terug na een knieblessure. De dertigjarige aanvaller speelt ondanks de degradatie nog altijd bij FC Twente. Hij erkent dat er de voorbije zomer concrete interesse voor hem was, maar zag af van een transfer.

"Ik vind dit een fantastische club, ondanks dat er veel gebeurd is. Maar daar heeft deze club niks mee te maken en de fans zijn eigenlijk de club en daar voetbal ik graag voor", steekt Assaidi van wal in gesprek met 1Twente.

De Marokkaanse dribbelaar bevestigt dat er wel degelijk interesse was van meerdere clubs. "Natuurlijk zijn er veel clubs die mij graag wilden hebben, bijvoorbeeld FC Groningen", verklapt Assaidi. "Zij wilden mij graag hebben, maar om FC Twente te verlaten voor FC Groningen dat zie ik op dit moment niet zitten."

"Er was ook een Russische club die mij graag wilde hebben met deze blessure, dus het is onzin dat een transfer niet is doorgegaan om mijn knie", vervolgt Assaidi. "Ik wil gewoon hier lekker voetballen voor deze mooie club. En wie weet wil ik mijn carrière hier wel afsluiten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws