Leko strijdvaardig: 'Ik was echt geschokt, maar ik zal terugvechten'

Leko strijdvaardig: 'Ik was echt geschokt, maar ik zal terugvechten'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 14:52vr 12-10-2018 om 14:52

Club Brugge-trainer Ivan Leko is afgelopen dagen verhoord in verband met illegale praktijker. Vrijdag was hij weer aanwezig op de training van zijn club en verklaarde hij keihard terug te willen vechten.

De Kroaat belandde in een nachtmerrie toen hij woensdag werd aangehouden in het grootschalige onderzoek naar omkoping en witwassen in het Belgische voetbal. "Ik was echt geschokt. Het was vooral moeilijk voor mijn vrienden en familie. Dit is een belevenis die niemand ooit mag doormaken", tekent Knack op uit de mond van Leko.

"Jullie hadden me hier vandaag niet verwacht? Ik schrik daarvan", vervolgde hij. "Heel mijn leven al loop ik met mijn hoofd omhoog. Ik ben ook volledig toegewijd aan deze club waarvoor ik me volledig inzet. Dit is mijn plaats."

Leko weet niet hoe schadelijk zijn arrestatie is geweest voor zijn imago. "Ik heb er nog geen besef van. Ik ken ook de omvang niet van de schade. Ik heb twee dagen binnen gezeten. Maar ik zal terugvechten. Het is een verplichting aan mezelf om hier sterker en beter uit te komen. Ik heb dit allemaal niet verdiend."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws