Leko strijdvaardig: 'Ik was echt geschokt, maar ik zal terugvechten'

Leko strijdvaardig: 'Ik was echt geschokt, maar ik zal terugvechten'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 14:52vr 12-10-2018 om 14:52

Club Brugge-trainer Ivan Leko is afgelopen dagen verhoord in verband met illegale praktijker. Vrijdag was hij weer aanwezig op de training van zijn club en verklaarde hij keihard terug te willen vechten.

De Kroaat belandde in een nachtmerrie toen hij woensdag werd aangehouden in het grootschalige onderzoek naar omkoping en witwassen in het Belgische voetbal. "Ik was echt geschokt. Het was vooral moeilijk voor mijn vrienden en familie. Dit is een belevenis die niemand ooit mag doormaken", tekent Knack op uit de mond van Leko.

"Jullie hadden me hier vandaag niet verwacht? Ik schrik daarvan", vervolgde hij. "Heel mijn leven al loop ik met mijn hoofd omhoog. Ik ben ook volledig toegewijd aan deze club waarvoor ik me volledig inzet. Dit is mijn plaats."

Leko weet niet hoe schadelijk zijn arrestatie is geweest voor zijn imago. "Ik heb er nog geen besef van. Ik ken ook de omvang niet van de schade. Ik heb twee dagen binnen gezeten. Maar ik zal terugvechten. Het is een verplichting aan mezelf om hier sterker en beter uit te komen. Ik heb dit allemaal niet verdiend."

Plaats een reactie

Het laatste formule 1 nieuws - GPBlog.com
Kopstootje +9537
vrijdag 12 oktober 2018 om 14:55
Ik heb dit allemaal niet verdiend."

Maar ik heb er wel genoeg aan overgehouden.
Vind ik leuk
JCJWZ +14387
zaterdag 13 oktober 2018 om 02:55
Ja zo vreselijk voor deze man, verhoord worden is natuurlijk ook het vreselijkste wat je kan overkomen en gun je niemand. Liever dood van de honger of worden verkracht maar verhoord worden en dat je daarna pas weer mag gaan en staan waar je wilt, hoe kun je zoiets ooit verwerken. Slachtofferhulp voor deze Kroaat.

Zag ik hem nou knipogen?
Vind ik leuk
vrijdag 12 oktober 2018 om 15:03
onschuldig dat zie je zo
Vind ik leuk
vrijdag 12 oktober 2018 om 20:25
Waar rook is, is vuur. Punten afpakken en 5 jr geen Europeesvoetbal
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws