Drommel heeft geen spijt: Ik speel liever gewoon bij mijn club

Drommel heeft geen spijt: "Ik speel liever gewoon bij mijn club"

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 17:35vr 12-10-2018 om 17:35

Joël Drommel heeft geen spijt van zijn beslissing om het kamp van Jong Oranje te verlaten voor FC Twente. De doelman was bij de ploeg van Erwin van de Looi derde keuze, daar waar hij in Enschede eerste keuze was. Drommel werd door de KNVB geschorst vanwege zijn beslissing.

"Ik was bij Jong Oranje en koos voor Twente, toen is er wel van alles gezegd", begint Drommel tegenover FOX Sports. "Ik was geschorst, ik mocht niet spelen." Drommel baalt er niet van dat hij niet is opgeroepen voor Jong Oranje. "Nu is het gewoon lekker dat ik kan spelen op zondag tegen MVV."

Er is veel op de 21-jarige doelman af gekomen, maar hij blijft er nuchter onder. "Ik heb het ook heel snel losgelaten. Je verwacht het niet, want je komt bij Jong Oranje en je traint mee en je hoort dat je daar als derde keeper bent gekozen."

"Dan denk je toch van: Ja, ik speel liever gewoon bij mijn club. Ik speel liever in de Grolsch Veste voor een vol stadion. Ik denk dat het voor mij persoonlijk beter is om te spelen voor Twente, dan voor Jong Oranje op de tribune te gaan zitten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat zou jij doen als je Drommel was?

(1618 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws