Ajax verwelkomt oud-speler in technische staf: 'De club wat teruggeven'

Ajax verwelkomt oud-speler in technische staf: 'De club wat teruggeven'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 17:52vr 12-10-2018 om 17:52

Christian Poulsen is terug bij Ajax. De 38-jarige Deen loopt twee dagen per week stage bij de technische staf van Ajax 1. Daar is hij blij mee.

"Waarom ik hier ben? Omdat ik, allereerst, een geweldige tijd heb gehad bij deze club", vertelt Poulsen aan Ajax TV. "Toen ik drie jaar geleden stopte met voetballen heb ik met een aantal mensen contact gehouden. Ik ben ook een paar keer op bezoek geweest hier. Nu was er een mogelijkheid en dat viel samen met mijn opleiding tot trainer. Ik kan hier een periode wat dingen leren. Hopelijk leer ik wat en kan ik de club op deze manier wat teruggeven."

Poulsen liep als speler twee jaar rond bij Ajax. "Het waren de twee beste jaren van mijn loopbaan. Ik was toen ook aan het einde. Mijn vrouw was erg gelukkig hier, dat was ook belangrijk. Het veldspel was fijn. Ik heb liever balbezit dan dat ik er steeds achteraan moet rennen. Ik weet toen ik hier kwam dat ik weer Champions League wilde spelen. We speelden in dit geweldige stadion en werden twee keer kampioen in die jaren."

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws