'Napoli wil Poolse Serie A-sensatie: 35 miljoen (!) tussen vraag en aanbod'

'Napoli wil Poolse Serie A-sensatie: 35 miljoen (!) tussen vraag en aanbod'

13-10-2018 10:12
8

Genoa-spits Krzystof Piatek heeft zijn marktwaarde flink opgeschroefd tijdens zijn sensationele openingsmaanden in de Serie A. De 23-jarige Pool verhuisde voor 4,5 miljoen euro van Cracovia Krakow naar Genoa en is met negen competitietreffers uitgegroeid tot topscorer van Italië.

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Napoli zijn oog laten vallen op de spits. De roze sportkrant schrijft echter dat de vraag van Genoa en het aanbod van Napoli vooralsnog ver uit elkaar liggen: voorzitter Aurelio de Laurentiis wil niet verder gaan dan 25 miljoen euro, terwijl de Grifoni minstens zestig miljoen zouden willen incasseren voor hun spits.

La Gazzetta acht het echter niet ondenkbaar dat beide clubs op termijn alsnog naar elkaar toegroeien. De Poolse oud-Ajacied Arek Milik en zijn landgenoot Piotr Zielinski kunnen een belangrijke rol spelen in de transfer. De twee zijn momenteel samen met Piatek op pad voor de nationale ploeg van Polen en kunnen de Serie A-topscorer warm maken voor een verhuizing naar Napels.