Toch schat ik de kans op een tussentijdse transfer in de winter heel laag in

"Toch schat ik de kans op een tussentijdse transfer in de winter heel laag in"

13-10-2018 16:58
7

Fran Sol heeft het beter dan ooit naar zijn zin bij Willem II. De Spaanse spits maakte afgelopen zomer tegen alle verwachtingen in géén transfer, maar spijt heeft hij niet.

Een vertrek uit Tilburg is helemaal niet meer aan de orde. "Ik was daar in mijn hoofd wel mee bezig, maar inmiddels helemaal niet meer. Ik heb het heel goed naar mijn zin hier, beter dan ooit zelfs", vertelt Sol aan het Brabants Dagblad.

Daar komt bij dat zijn vrouw in december is uitgerekend. "Dan zou een verhuizing zeker niet ideaal zijn. Maar zeg nooit nooit in de voetballerij. Toch schat ik de kans op een tussentijdse transfer in de winter heel laag in. Ook omdat het zo lekker gaat met Willem II. We maken elkaar echt beter nu. En hebben de kwaliteiten in huis om ver te komen in de beker en de play-offs om Europees voetbal te halen."

De spits maakte vorige week de gelijkmaker tegen Feyenoord en scoorde nu tegen alle clubs uit de traditionele top-drie. "Dat kan ik later toch maar mooi aan mijn kleinkinderen vertellen. Ik was er nog niet heel erg mee bezig, totdat ik las dat ik nog niet tegen Feyenoord had gescoord, maar wel tegen Ajax en PSV."