Woede in Duitsland na Oranje-zege: 'We worden als amateurs behandeld. Respectloos'

Woede in Duitsland na Oranje-zege: 'We worden als amateurs behandeld. Respectloos'

14-10-2018 13:30
37

Mats Hummels vindt dat het nationale elftal van Duitsland onredelijk hard wordt aangepakt door media en fans. Die Mannschaft wordt respectloos behandeld, aldus de centrale verdediger na afloop van Nederland - Duitsland (3-0). 

Ook na de ruime nederlaag in de Johan Cruijff Arena was de kritiek niet mals, maar de Duitsers liggen al sinds het teleurstellend verlopen WK onder vuur. "Ze vallen nu alles en iedereen aan, in mijn beleving is dat respectloos", aldus Hummels tegen Sport1

"Het is gewoon respectloos tegenover de spelers. We hebben nog steeds een heel goed team. We hebben veel topspelers en gewoon een goed nationaal elftal, maar we worden behandeld alsof we amateurs zijn. Daar zullen we mee moeten leven en het zal altijd zo blijven in de voetbalwereld."

"Ik vind dat wij nog geen slechte wedstrijd hebben gespeeld sinds het WK, maar de resultaten vallen wel tegen. Het is een mix van pech en het niet afmaken van kansen. We vergeten onszelf te belonen. Het grote plaatje ziet er nog steeds goed uit", besluit Hummels.