Kritiek van Drommel op Twente-teamgenoot: Ik werd er ook echt moe van

Kritiek van Drommel op Twente-teamgenoot: "Ik werd er ook echt moe van"

14-10-2018 19:40
19

Tom Boere werd zondagmiddag gepasseerd tegen MVV. De spits van FC Twente moest Jari Oosterwijk voor zich dulden en heeft van trainer Marino Pusic te horen gekregen wat hem te doen staat.

"Natuurlijk kijk je in de spiegel en vraag je om uitleg", vertelt Boere aan FOX Sports na de 0-1 thuisnederlaag tegen MVV. "Die heb ik gekregen. Wat hij zei? Genoeg dingen. Of hij gelijk had? Gedeeltelijk, vond ik. Ik probeer iedere wedstrijd gewoon alles te geven. Blijkbaar was dat niet genoeg. De trainer heeft gezegd wat hij vindt. Ik moet daarmee aan de slag."

Ook doelman Joël Drommel was niet te genieten na de nederlaag. Hij is met name kritisch op Aitor Cantalapiedra, die veel op de grond lag, schwalbes maakte en om kaarten vroeg. "Ik werd er ook echt moe van. Een speler geblesseerd, kleine pijntjes. Dan denk ik ook: sta op. Gele kaarten geven kost alleen maar tijd. Ik vond dat we pas wakker werden toen we 0-1 achter stonden."

Drommel had niet veel te doen in Enschede, maar moest toch een keer vissen. "Ik heb twee ballen op goal gehad. Een ging erin en eentje pakte ik. Dan is het nog een kwartier spelen en moet je de bal naar voren pompen en hopen dat-ie erin gaat."