'Zorgen voor Barça: PSG kruist het pad van de Catalanen en meldt zich bij Ajax'

'Zorgen voor Barça: PSG kruist het pad van de Catalanen en meldt zich bij Ajax'

15-10-2018 08:05
65

Voor FC Barcelona dreigt een nieuw gevaar in de transferstrijd om Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Ook Paris Saint-Germain maakt namelijk werk van de komst van de Ajacieden, meldt El Mundo Deportivo maandag.

PSG heeft de interesse in het duo reeds kenbaar gemaakt bij Ajax. Daarmee lijkt het de Franse kampioen menens. En dat is slecht nieuws voor Barça, schrijft MD. Niet alleen is PSG financieel sterker dan de Catalanen, ook dreigt het de prijs van de 19-jarige verdediger en de 21-jarige middenvelder nóg verder op te drijven.

Barça heeft nog wel als voordeel dat het nauw contact heeft met de vertegenwoordigers van beide spelers én dat de Oranje-internationals zelf de voorkeur geven aan een overstap naar Camp Nou. Hoewel De Ligt prioriteit heeft, hoopt de Spaanse kampioen beide spelers vast te leggen. Ajax sluit een winters vertrek van het duo uit, maar in de zomer lijken ze niet te houden.

Ook Diario Sport weet dat Barcelona naast De Ligt nog steeds nadrukkelijk achter De Jong aanzit. Het zou zomaar kunnen dat de komst van de Nederlandse middenvelder zelfs weer een stuk belangrijker wordt, aangezien een contractverlenging van Adrién Rabiot bij PSG plots een stuk dichterbij is.

Lees ook'City zorgt voor twist: bizar hoog bod op komst na gesprekken met Overmars'