'Het kan zomaar dat Oranje tegen België een oorwassing krijgt en dan weg euforie'

'Het kan zomaar dat Oranje tegen België een oorwassing krijgt en dan weg euforie'

15-10-2018 08:40
24

Een primeur in De Derde Helft: in de nabeschouwing van Nederland - Duitsland (3-0) kreeg de VP-community de kans om een plekje in de wekelijkse podcast te verdienen - en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Onder de oproep werd massaal gereageerd: 87 gebruikers ventileerden hun mening. De leukste, beste, interessantste reacties werden uitgelicht in De Derde Helft, die vanaf maandagochtend vroeg weer in de podcast-stores staat.

'Scorebordjournalistiek', zo betitelt aartstyle de euforie na de zege van Oranje. 'Ik vond het eerlijk gezegd matig tegen een matig Duitsland, dat nog een hoop kansen kreeg. Qua spelerspotentieel ziet het we goed uit, maar als team moet er nog veel gebeuren. Het zou zomaar kunnen dat je dinsdag (tegen België, red.) een oorwassing krijgt en dan weg euforie.'

Het viel ehv-er op dat De Ligt een mindere dag had tegen Duitsland. 'Dat de Ligt minder was dan oa Blind en Dumfries, dat viel me het meest op! Wel allemaal harde werkers (ook de Ligt) willen er echt ervoor gaan!' En Thereisonly1 genoot als Feyenoorder van een Ajacied. 'Als Feyenoorder genoten van Frenkie! Wat een voetballer.'

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister hier op Spotify
Beluister hier op SoundCloud

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen presentator Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!