'Ongelukkige Arias denkt na 38 speelminuten in Primera Division aan vertrek'

'Ongelukkige Arias denkt na 38 speelminuten in Primera Division aan vertrek'

15-10-2018 15:12
46

Santiago Arias denkt er serieus over na om al na een halfjaar te vertrekken bij Atlético Madrid. De Colombiaanse rechtsback zit dit seizoen vooral op de bank bij zijn nieuwe club. Atlético nam Arias in de zomer voor elf miljoen euro over van PSV. 

Na een paar maanden in Madrid staat de teller in de Primera Division op 38 minuten voor de international. In de Champions League stond Arias één keer in de basis, tegen Club Brugge. Trainer Diego Simeone geeft doorgaans de voorkeur aan routinier Juanfran. Overigens kampte Arias ook een tijdje met een ribblessure. 

Volgens AS is de back hoe dan ook niet happy met zijn situatie. Mogelijk biedt SSC Napoli in januari uitkomst. Afgelopen zomer was de Italiaanse topclub óók al geïnteresseerd in de vleugelverdediger. Toen ketste een deal af op de vraagprijs van PSV. 

AS schrijft dat Arias niet het gevoel krijgt dat Simeone het in hem ziet zitten. Daarom staat hij open voor een vertrek naar Napels in januari. Bij Atlético heeft Arias een contract tot medio 2023.