Tirade van Perez: 'Gaan wij het ook al over Sané hebben? Who gives a fuck?'

Tirade van Perez: 'Gaan wij het ook al over Sané hebben? Who gives a fuck?'

16-10-2018 11:53
42

Kenneth Perez vindt het vreemd dat er in de Nederlandse media zo veel aandacht is voor de teloorgang van het Duitse nationale elftal. De Deense FOX Sports-analist vindt de problemen bij Die Mannschaft niet relevant voor het Nederlandse publiek, zo vertelt hij maandagavond bij Natafalen met Kees.

Wanneer presentator Kees Jansma de reserverol van Sané aansnijdt, voelt Perez de bui al hangen. "Gaan wij het daar ook al over hebben? Dat hebben we bij alle programma's al gehad", doelt de vaste tafelgast op de zondaguitzending van Rondo. "Wat interesseert mij het nou of Sané wel of niet speelt? Ik ben veel meer geïnteresseerd in het Nederlands elftal. Wat interesseert dat Duitsland mij? Ik snap niet dat we daar tijd aan besteden. Een kwartier praten over Sané... Who gives a fuck?"

Voorafgaand aan de tirade van Perez kreeg tafelgenoot Freek Jansen de gelegenheid om in te gaan op de situatie van Die Mannschaft. "Ze zitten nu in een overgangsfase, maar die is al een paar jaar gaande. Amin Younes werd ook al vaak geselecteerd. Volgens de jeugdtrainers daar komen de echte dribbelaars niet meer door. Dat is wel een probleem."

Lees ook: Perez over 'onmisbaar' Oranje-vijftal: 'Zo veel gekost, hoor je niemand meer over'