Van de Beek betrokken bij twee doelpunten: 'Gebeurt mij normaal niet, kon beter'

Van de Beek betrokken bij twee doelpunten: 'Gebeurt mij normaal niet, kon beter'

Gepubliceerd: woensdag 17 oktober 2018 om 09:04wo 17-10-2018 om 09:04

Donny van de Beek heeft gemengde gevoelens over zijn optreden namens Oranje tegen België op dinsdagavond. De Ajax-middenvelder droeg bij aan de gelijkmaker van Nederland, maar hij vond dat zijn spel in het algemeen beter kon en moest. 

"1-1 bij België, dat is natuurlijk prima", aldus Van de Beek voor de camera van NUsport"Zij hadden kunnen winnen, wij ook. "Op zich had ik wel een paar goede onderscheppingen. In de eerste helft was het aan de bal een paar keer slordig. Normaal gebeurt mij dat niet, dat kon beter."

Aan de 1-1 van Arnaut Danjuma Groeneveld ging een interceptie van de Ajacied vooraf. "Ja, dat was een goede onderschepping. Verder was het een goede counter natuurlijk. Een goede goal, dat was prima."

Ook aan de vroege treffer van Dries Mertens leverde Van de Beek een bijdrage. "Ik dacht dat ik de bal goed wegkopte, want volgens mij stond er nog iemand achter me. In mijn ogen kon ik er niet zo heel veel aan doen... Misschien had ik 'm over de achterlijn moeten koppen. Verdedigend ben ik niet zo sterk als de andere jongens die we daar hebben."

Poll

Verdient Van de Beek een basisplaats in Oranje?

(1217 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws