PSV-aankoop van ruim tien miljoen lijkt op weg terug: 'Oogt veel fitter'

PSV-aankoop van ruim tien miljoen lijkt op weg terug: 'Oogt veel fitter'

Gepubliceerd: woensdag 17 oktober 2018 om 11:19wo 17-10-2018 om 11:19

Maxi Romero werkt bij PSV nog altijd aan zijn herstel en lijkt op de goede weg terug. Dinsdag verscheen een trainingsfilmpje van de Argentijn online en Romero oogt een stuk fitter dan voorheen.

Dat concludeert het Eindhovens Dagblad. PSV nam Romero in januari van dit jaar voor ruim tien miljoen euro over van het Argentijnse Vélez Sarsfield, maar door fysieke ongemakken is er nog niet bepaald sprake van een sprookjeshuwelijk. Nu gaat het de goede kant op met de miljoenenaankoop.

'Hij traint nu weer ruim een week volledig mee met de A-selectie en oogt veel fitter dan hij daarvoor deed', aldus het regionale medium. 'De club zette vol in op fysieke en ook mentale ondersteuning voor de Zuid-Amerikaan, die het tijdens zijn eerste jaar in Eindhoven bepaald niet makkelijk had.' Romero had soms moeilijke momenten, 'waarbij PSV toch vertrouwen in zijn potentieel hield'.

Volgens het ED is Romero er nog lang niet, maar kan hij inmiddels wel een serie trainingen achter elkaar afwerken. 'Informeel vervulde ook de in Argentinië geboren hockey-bondscoach Max Caldas een rol, door met Romero om tafel te gaan. De communicatie verliep in eerste instantie niet eenvoudig, maar is de afgelopen periode sterk verbeterd.'

Of Romero de komende weken ook in actie gaat komen voor de Eindhovenaren is afwachten. 'In eerste instantie moet hij zich bij Jong PSV zien te bewijzen, als hij bij trainingen langdurig een bevredigend niveau heeft gehaald.'

Poll

Wordt Romero een succes in Eindhoven?

(10081 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws