'AZ verscheurt contract en neemt per direct afscheid van vleugelverdediger'

'AZ verscheurt contract en neemt per direct afscheid van vleugelverdediger'

17-10-2018 12:05
32

AZ en Levi Opdam nemen per direct afscheid van elkaar. AZ Fanpage meldt dat woensdagmiddag. Het contract van de vleugelverdediger zou met onmiddellijke ingang ontbonden zijn. 

Opdam (22) kwam in totaal tot twee officiële duels in het eerste elftal van AZ. De verbintenis van de back liep nog door tot de zomer van 2019. Beide partijen zijn nu blijkbaar in overleg per direct uit elkaar gegaan. AZ heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Afgelopen seizoen werd Opdam door de Alkmaarders gestald bij Go Ahead Eagles. Namens de Keuken Kampioen Divisie-formatie kwam de rechtsback zeventien keer in actie. In de zomer keerde Opdam terug naar het AFAS Stadion. Hij voegde zich bij de selectie van Jong AZ, maar daar kwam de rechtspoot dit seizoen amper aan spelen toe. 

In februari 2016 debuteerde Opdam in het eerste elftal van AZ. Hij speelde toen mee in de kwartfinale van de KNVB Beker, tegen de amateurs van HHC Hardenberg. Enkele dagen later kwam Opdam ook in actie tegen Vitesse. Verder dan die twee optredens in het eerste van AZ kwam hij niet.