'PSV, Ajax, Feyenoord en AZ volgen verrichtingen van Willem II'er op de voet'

'PSV, Ajax, Feyenoord en AZ volgen verrichtingen van Willem II'er op de voet'

17-10-2018 13:03
89

Met zijn optredens bij Willem II heeft Donis Avdijaj zich dit seizoen in de kijker gespeeld bij de complete Nederlandse top. Dat meldt BILD woensdagmiddag. Naast PSV, Ajax en Feyenoord zou daarnaast ook AZ de prestaties van de Avdijaj (22) op de voet volgen. 

Afgelopen seizoen werd de international van Kosovo door Schalke 04 verhuurd aan Roda JC. Avdijaj keerde in de zomer terug naar Gelsenkirchen en nadat zijn contract ontbonden was, signeerde hij een contract in Tilburg.

Namens Willem II was de rechtspoot dit seizoen goed voor vier doelpunten en twee assists. Hij heeft zich daarmee in de kijker gespeeld bij de top van Nederland. Ook AZ houdt de vijfvoudig international nu nauwlettend in de gaten, meldt BILD. 

Avdijaj is door zijn werkgever vastgelegd tot medio 2019. Willem II beschikt over een optie om de verbintenis van de aanvaller te verlengen tot de zomer van 2020. Mochten de Tricolores gebruik maken van die mogelijkheid, dan krijgt Avdijaj naar verluidt automatisch een afkoopsom van 500.000 euro in zijn contract. 

(Bron: BILD)