Vente na wereldgoal: 'Wist eigenlijk direct dat het een goal zou worden'

Vente na wereldgoal: 'Wist eigenlijk direct dat het een goal zou worden'

17-10-2018 16:21
18

Feyenoord-spits Dylan Vente tekende dinsdagavond bij Oranje onder 20 met een schitterende omhaal voor de mooiste goal van de avond. Onder 20 was met 4-1 te sterk voor de leeftijdsgenoten van Polen en Vente blonk uit.

Vente gaf onder meer drie assists op Ajacied Dani de Wit, maar het absolute hoogtepunt was zijn schitterende treffer. "De bal kwam goed voor en nadat ik hem op m’n borst had aangenomen, kon ik eigenlijk niet anders dan een omhaal proberen. Ik raakte de bal echt perfect en wist eigenlijk direct dat het een goal zou worden. Een heerlijk gevoel", aldus Vente tegenover zijn management Team Wasserman.

"In de eerste helft speelden we echt heerlijk voetbal, met veel beweging om mij heen met spelers als De Wit, Lang en Chong", vervolgt hij. "Zij zijn constant in beweging en dat spelletje ligt mij wel als spits."

Voor Vente was het prettig om weer eens negentig minuten te spelen. "Ik hoop nu dat ik de komende tijd ook bij Feyenoord iets meer speeltijd zal krijgen, want alleen dan kan ik echt beter worden."