'Neymar heeft spijt van recordtransfer en zet zinnen op terugkeer naar Spanje'

'Neymar heeft spijt van recordtransfer en zet zinnen op terugkeer naar Spanje'

17-10-2018 22:53
52

Neymar blijft flirten met een terugkeer naar Spanje. Dat meldt El Mundo Deportivo. De Braziliaan zou nog steeds niet gelukkig zijn bij Paris Saint-Germain.

Neymar verliet FC Barcelona ruim een jaar geleden voor een recordbedrag van 222 miljoen voor PSG. Sinds die megatransfer is het onrustig rond de Braziliaan, die zijn vertrek zou betreuren, zich naar verluidt niet kan motiveren voor de Ligue 1 en als klap op de vuurpijl zijn voetbalvrienden mist.

Volgens El Mundo Deportivo heeft Neymar regelmatig contact met Barcelona en is zijn intentie duidelijk: het liefst keert hij terug naar Camp Nou. Een nieuwe transfer zal echter flink wat voeten in de aarde hebben. Barça is niet overtuigd van een hereniging, de Catalaanse grootmacht moet een fortuin betalen én PSG moet bereid zijn hem te laten gaan. Vooral het laatste lijkt een lastig verhaal te worden.

Ook Real Madrid een optie
De Braziliaanse journalist Marcelo Bechler reageerde woensdagavond op het verhaal van El Mundo Deportivo. Het is volgens hem goed mogelijk dat Neymar zijn carrière niet vervolgt bij Barcelona, maar bij aartsrivaal Real Madrid. Bechler was vorig jaar de eerste met het nieuws dat Neymar twijfelde over een langer verblijf bij Barça en naar PSG neigde.