'Rijtje geïnteresseerden neemt toe: ook belangstelling uit Spanje voor Zinchenko'

  'Rijtje geïnteresseerden neemt toe: ook belangstelling uit Spanje voor Zinchenko'

  donderdag 18 oktober 2018 om 09:25

  Naast Fenerbahçe en SSC Napoli heeft ook Real Betis belangstelling voor Oleksandr Zinchenko. Dat meldt AS donderdag. Zinchenko zit dit seizoen voornamelijk op de bank bij Manchester City; hij wil bij een ander club graag wekelijks spelen. 

  City-manager Pep Guardiola gebruikte de 21-jarige international van Oekraïne dit seizoen paar keer als vleugelverdediger. Dat was vooral omdat andere vleugelverdedigers met blessures kampten. Normaal gesproken lijkt Zinchenko niet in aanmerking te komen voor een basisplaats.

  De voormalig huurling van PSV wil daarom graag verkassen, weten Engelse media. Vanuit Spanje is er belangstelling: Real Betis heeft belangstelling voor Zinchenko. Riza Durmisi verkaste afgelopen zomer naar SS Lazio en voor hem is nooit vervanging gekomen in Sevilla.

  Eerder deze week kwam vanuit Turkije het bericht dat ook Fenerbahçe de situatie van Zinchenko in Manchester op de voet volgt. Trainer Phillip Cocu kent de jongeling nog uit hun gezamenlijke periode in Eindhoven. 

  Plaats een reactie

  donderdag 18 oktober 2018 om 09:34
  Sws zou ik niet naar Fener gaan... alleen al omdat Cocu er zit en die gebruikte hem nooit bij Psv.... Fener is wel mooie club trouwens maar zou het nu even niet doen
  Vind ik leuk
  Leozao +4241
  donderdag 18 oktober 2018 om 09:38
  Time to say good-bye...
  Vind ik leuk
  Cookee +10891
  donderdag 18 oktober 2018 om 15:58
  Bizar dat Philip hem volgt want toen bij PSV stelde hij hem zelden op.
  Ik zou dan niet snel Philip nog een kans geven.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws