Cocu onder druk bij Fenerbahçe: We hebben geen credits meer over

Cocu onder druk bij Fenerbahçe: "We hebben geen credits meer over"

18-10-2018 15:45
13

Fenerbahçe-trainer Phillip Cocu staat al langere tijd onder druk in Istanbul. De resultaten zijn niet goed en volgens de Nederlander zit er maar één ding op: zondag móét er gewonnen worden, uit bij Sivasspor.

Eerder deze week hield de selectie van Fenerbahçe een speciale bijeenkomst om elkaar op te peppen voor de wedstrijd. Cocu is in gesprek met Yeni Çag Gazetesi realistisch. "We hebben nu niet meer de luxe om punten te verliezen. We móéten een goede serie neerzetten. Dat zorgt voor wat meer vrijheid en dat komt het spel weer ten goede."

"Op dit moment hebben we geen credits meer over", vervolgt Cocu. "We hebben onze fans erg teleurgesteld en we moeten ze onze excuses aanbieden en doorgaan. Er mag niet meer gedacht worden aan het verliezen van punten. Nu moeten we de handen ineen slaan om ons terug te vechten uit deze situatie."

Fenerbahçe stelt tot nu toe erg teleur in de Turkse Süper Lig en staat op een vijftiende plaats met acht punten uit evenzoveel wedstrijden. Bij een overwinning op Sivasspor kan de club stijgen naar de elfde positie, waarmee Cocu zich wat meer ademruimte zou kunnen verschaffen.