In het kort: Eriksen en Dembélé op tijd fit voor PSV, Rubin Kazan uitgesloten

In het kort: Eriksen en Dembélé op tijd fit voor PSV, Rubin Kazan uitgesloten

18-10-2018 16:26
12

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Rubin Kazan twee jaar uitgesloten van Europees voetbal
Rubin Kazan is door de UEFA twee jaar uitgesloten van Europees voetbal. De Russische club heeft zich niet gehouden aan de Financial Fair Play-reglementen van de UEFA, ondanks eerdere waarschuwingen van de Europese voetbalbond.

Makkelie als VAR naar WK voor clubteams
Danny Makkelie is door de FIFA uitgenodigd om op te treden als VAR tijdens het WK voor clubteams in de Verenigde Arabische Emiraten. Op het veld zal er geen Nederlandse scheidsrechter te bewonderen zijn. Nadat Björn Kuipers afzwaaide bij de FIFA is Makkelie de hoogst aangeschreven Nederlandse scheidsrechter. Op het WK in Rusland was Makkelie ook al actief als VAR. Hij wordt gezien als één van de beste videoscheidsrechters ter wereld.

Eriksen en Dembélé op tijd hersteld voor PSV
De interlandperiode lijkt de spelers van Tottenham Hotspur goed te hebben gedaan: door de rustperiode lijken Christian Eriksen en Mousa Dembélé op tijd fit te zijn voor de wedstrijd tegen PSV in de Champions League van aankomende woensdag. Zaterdag speelt Tottenham tegen West Ham United in de Premier League en kunnen Eriksen en Dembélé hun eerste minuten na hun blessures gaan maken. Voor Dele Alli lijkt de wedstrijd tegen West Ham nog te vroeg te komen, maar ook hij lijkt op tijd fit te zijn voor PSV.