Pechvogel van Heracles maakt nieuwe comeback: Het voelt toch als thuis

Pechvogel van Heracles maakt nieuwe comeback: "Het voelt toch als thuis"

18-10-2018 17:05
9

Jeff Hardeveld staat weer op het trainingsveld bij Heracles Almelo. De verdediger viel bijna een half jaar geleden uit tegen NAC Breda (6-1). Hij bleek de kruisband van zijn knie afgescheurd te hebben.

Hardeveld revalideerde de afgelopen maanden bij het Sportmedisch Centrum in Zeist en sluit nu stukje bij beetje weer aan bij de groep. "Vanaf nu is het de bedoeling dat ik één keer in de week meetrain", aldus Hardeveld op de officiële website van Heracles. "Als het goed gaat, gaan we dat steeds verder uitbouwen. Ik mag nu nog geen duels aangaan, omdat mijn lichaam weer moet wennen aan de omgeving en ik weer met meer spelers op het veld sta en dus in kleinere ruimtes train."

Hardeveld genoot er zichtbaar van dat hij weer mee kon trainen met de groep. "Voor de eerste keer met een groepstraining weer op het veld staan, dat is echt weer een heerlijk gevoel. Hier in Almelo trainen voelt toch als thuis. Gewoon weer bij de groep te zijn, gewoon weer in de kleedkamer komen, gewoon mijn spulletjes pakken, je voetbalschoenen aantrekken, de catacomben uitlopen en dan weer het veld op. Dat zijn mooie dingen waar je dan extra van geniet en die je een lekker gevoel geven."

Hardeveld (23) raakte bij zijn vorige werkgever FC Utrecht ook al twee keer zwaar geblesseerd aan zijn knie.