Waterreus: 'Zolang Van Bommel trainer is, wordt hij geen eerste keeper van PSV'

Waterreus: 'Zolang Van Bommel trainer is, wordt hij geen eerste keeper van PSV'

Gepubliceerd: donderdag 18 oktober 2018 om 17:42do 18-10-2018 om 17:42

Ronald Waterreus heeft weinig vertrouwen in Eloy Room als opvolger van Jeroen Zoet. De doelman van PSV is tweede keus en zal volgens Waterreus geen promotie maken als Zoet aan het einde van het seizoen vertrekt.

"Zolang Mark van Bommel de trainer is, wordt Eloy Room geen eerste keeper van PSV, denk ik. Met hem gaat hij de Champions League niet in, kan ik je garanderen", zegt Waterreus in Voetbal International. "Op dit moment is de rolverdeling zo duidelijk. Jeroen is nummer één en dat blijft hij voorlopig ook."

PSV heeft naast Zoet en Room nog vier doelmannen in huis: Lars Unnerstall, Hidde Jurjus, Luuk Koopmans en Yanick van Osch. Unnerstall (VVV-Venlo), Jurjus (De Graafschap) en Koopmans (MVV) worden verhuurd. "Ik denk niet dat PSV de opvolger van Zoet al in huis heeft. De jongens die nu onder contract staan, zijn in mijn ogen niet gehaald om in PSV 1 te gaan keepen", reageert Waterreus.

"Ik verwacht dat als Jeroen een keer vertrekt, PSV nog een andere eerste doelman haalt", vervolgt de oud-doelman, die niet zeker is van Unnerstall. "Unnerstall zal ook heus wel tien goede wedstrijden keepen in PSV 1, net als Room. Maar elke wedstrijd top zijn bij een topclub of af en toe een wedstrijdje, dat is echt een heel groot verschil."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws